Tiden flyger

Bara så ni vet.

Söndagsfunderingar

Mor fyllde år igår! Då spelade familjen TP. Jag har alltid haft en töntig förkärlek för lekar, från sällskapsspel till tjuv och polis. Tävlingmänniska i suppose. Fast ingen dålig förlorare (okej kanske i bowling)! Hur som helst så var det ofc tjejer mot killar igår på TP. Gissa vilka som vann? Jag och mamma. Lollo (mammas kille) var helt crazy duktig på TP men vi hade flyt och golvade dem! Bra start på en lördagkväll, särskilt efter killer-passet på jobbet!
Där jag återigen befinner mig.
I fredags så bestämde sig jag och några klasskompisar för att vända på höstdeppen! Eftersom det är förlovnings-madness i klassen så tänkte vi att nu ska vi ut och leva loppan! Grodan Sergel stod på menyn. Och tja. Det hela slutade med en grinig Evelina! Två saker hände som ytterst störde mig:
1. Min kompis har epilepsi och över hela klubben överkonsumerades epilepsiljuset. Jag går självfallet fram till arrangörerna och faller en kommentar som "finns det inget hörn där man inte är drabbad av ljuset?" svaret blir nej. Och min vän betalar inträde för att 10 min senare traska hem. Grr där.
2. En otroligt välklädd och fotomodellaktig kille hamnar vid bordet bredvid oss. Han är svensk så det utbyts några "jag tittar runt och spanar alltså egentligen inte in dig"-blickar ett tag. Jag tröttnar, går och köper en cider. Sedan har då min vän flyttat på sig så han hamnar direkt bakom mig. Han kläcker ur sig "what's up?". Killen dricker vin, säger mycket. Vi pratar lite och det märks DIREKT hur detta är en kille som är van att få tjejer serverade på silverfat. "Så snygg är han". Han liksom väntar in mig, bjuder inte på sig själv, och hans blick säger "snart kastar hon sig över mig". Det kunde han fetglömma.
Så två tummar ner för Grodan.

Nu gott folk har jag en svår nöt åt er:
Hur använder man denna tvål?

Rätt svar: Du skruvar lite på korken. Och tar tvål.
Svårt?
Kan man inte tro. Men här på jobbet hittar jag VARJE gång korken avskruvad! AV. Folk skruvar AV den.
Jag
blir
tokig

Puckon.

RSS 2.0